Warrior werd opgericht in Shanghai, China in de jaren 30. Het maakt sportschoenen die voor verschillende soorten doeleinden kunnen dienen. ze werden gedragen door atleten, zakenlieden, politici, de armen en de rijken. De WB-1 model werd zeer populair onder de basketballers in de jaren 70. De schoenen van Warrior zijn stevig, comfortabel en duurz...

Warrior werd opgericht in Shanghai, China in de jaren 30. Het maakt sportschoenen die voor verschillende soorten doeleinden kunnen dienen. ze werden gedragen door atleten, zakenlieden, politici, de armen en de rijken. De WB-1 model werd zeer populair onder de basketballers in de jaren 70. De schoenen van Warrior zijn stevig, comfortabel en duurzaam.

More

There are 3 products. WARRIOR 

65,00 €

Warrior werd opgericht in Shanghai, China in de jaren 30. Ze werden gedragen door atleten, zakenlieden, de armen en de rijken. De WB-1 model werd zeer populair onder de basketballers in de jaren 70. De schoenen van Warrior zijn stevig, comfortabel en duurzaam  De schoen valt ruim ! Daarom raden wij aan om een maat kleiner te bestellen.

65,00 €

Warrior werd opgericht in Shanghai, China in de jaren 30. Ze werden gedragen door atleten, zakenlieden, politici, de armen en de rijken. De WB-1 model werd zeer populair onder de basketballers in de jaren 70. De schoenen van Warrior zijn stevig, comfortabel en duurzaam De Schoen valt Ruim ! Daarom raden wij aan om een maat kleiner te nemen.

65,00 €

Warrior werd opgericht in Shanghai, China in de jaren 30. Ze werden gedragen door atleten, zakenlieden, politici, de armen en de rijken. De WB-1 model werd zeer populair onder de basketballers in de jaren 70. De schoenen van Warrior zijn stevig, comfortabel en duurzaam Deze schoen valt ruim! Daarom raden wij aan een maat kleiner te bestellen.

Showing 1 - 3 of 3 items
Top